HomeOver Spinoza Kring SoestStudiegroepen.pngLezingen.pngNieuwsContactLinks
    

Links


Spinoza in Vlaanderen Spinoza in Vlaanderen
Website van Karel D'huyvetters, vertaler van de Staatkundige Verhandeling (Tractatus Politicus) en Spinoza's brieven over God.
karel.d.huyvetters@telenet.be
Hogeweg 78, B-3118 Werchter (Belgie)
016/89.31.26 0486/27.37.84
Klik op de miniatuur voor de website.
spinozahuis.jpg Spinozahuis Rijnsburg: De Vereniging Het Spinozahuis, opgericht in 1897, stelt zich ten doel het aan leven en werk van de filosoof Benedictus de Spinoza (1632-1677) gewijde museum te Rijnsburg te beheren en de belangstelling voor en de studie van zijn werk te bevorderen. Klik op de foto hiernaast voor meer info.
Van de Ven, culturele huiskamer van Soest(erberg). Boekhandel Van de Ven wil functioneren als de culturele huiskamer van Soest(erberg). Het assortiment bestaat vooral uit heel veel boeken, maar ook tijdschriften, kantoorartikelen, (vul)pennen, klassieke cd's en wenskaarten. Ook is er gelegenheid om even rustig te zitten met een kopje koffie of thee. Gratis KPN Hotspot. Klik op het logo hiernaast voor meer info.
Stichting Welzijnswerk Soest Stichting Welzijnswerk Soest; Ontmoetingscentrum Klaarwater:  De locatie waar de bijeenkomsten van Spinoza Kring Soest worden gehouden. Klik op het logo hiernaast voor meer info.
hulleman.jpg Spinoza was naast filosoof ook lenzenslijper.
Niet alleen voor kundig geslepen glazen, maar ook voor een goede professionele oogmeting kunt u terecht bij Hulleman Optiek. Ons team staat voor u klaar. Klik op het logo hiernaast voor meer info.
DataDidact Rem & Co ICT Diensten: de automatiseerder die u totaal ontzorgt met uw IT problemen
Weblog Spinoza Weblog van Stan Verdult  over Spinoza, Spinozisme en Spinozana. Klik op de foto hiernaast voor meer info.
Atraraxia
Ataraxia is het filosofische bureau van Jan Flameling.
Jan Flameling geeft regelmatig lezingen  voor Spinoza Kring Soest. Klik op het logo hiernaast voor meer info.
Adrie Hoogendoorn
Adrie Hoogendoorn is auteur van enkele boeken over Spinoza, waaronder Spinoza's Briefwisseling. Klik op de afbeelding hiernaast voor meer info.
gabor.jpg Fred Gabor is acteur en speelde diverse malen overtuigend de rol van Adriaan Koerbagh. In het seizoen 2017 - 2018 gaat Fred bij de Spinozakring Soest in deze rol interactie geven tijdens een lezing van Gonny Pasman over Spinoza en Koerbagh. Naast zijn acteerwerk is Fred eigenaar van kunst- en antiekhandel Fer Gabor in Amersfoort en tijdens de voorstellingen over Koerbagh bestaat het decor uit panelen uit stijlkamers van de 17e en 18e eeuw uit zijn winkel.
Klik op de foto hiernaast voor meer info.


handtekening.png